Starters, ZZP-ers, Overname

Tienduizenden mensen beginnen elk jaar een eigen zaak; maar dat valt niet altijd mee. Een behoorlijk deel van die gestarte bedrijven wordt namelijk binnen korte tijd weer opgeheven. Die eigen zaak is natuurlijk vooral uw nieuwe bron van inkomsten. Maar ook een persoonlijke uitdaging. Uw succes is dus niet zomaar gegarandeerd.

Dat is onder andere afhankelijk van een goede voorbereiding. Hierbij kunt u onder meer denken aan een gedegen ondernemingsplan goede administratie. Die moet gestructureerd en overzichtelijk zijn. Alleen zo bent u altijd goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen uw eigen onderneming. Een speciale categorie starters zijn de ZZP-ers.

Starters

Twijnstra Administraties heeft vele jaren ervaring in het bijstaan van ZZP-ers en andere startende ondernemers en kan u met de volgende zaken helpen:

  • opstellen van een plan voor uw boekhouding
  • inventariseren wat u allemaal zelf kunt doen
  • opstellen van contracten voor uw onderneming
  • advisering bij maken van uw ondernemingsplan
  • het doen van de aangiften voor de belastingdienst
  • inzicht geven wat u aan belastingen moet betalen
  • en wat het in dienst nemen van personeel kost

Overname

Wilt u uw bedrijf verkopen? Dat is niet altijd even eenvoudig. Een overname is niet zo maar geregeld. De valkuilen, fiscale en andere problemen liggen op de loer. U wilt er natuurlijk het allerbeste uithalen. Maar hoe doe je dat? En wat is eigenlijk de echte waarde van uw bedrijf? Hoe krijgt u die betaald? En waar vindt u een koper? Vele vragen rond de overname van uw bedrijf. Twijnstra Administraties kan u daarin terzijde staan. U tijdens het gehele traject adviseren en begeleiden. Voor u ook een stappenplan opstellen. En U ondersteunen tot en met de afrondende en finale onderhandelingen.

Ontdek vandaag de mogelijkheden en bel 0566-620766 of mail naar info@twijnstra.com